MONTSE CAMPINS

La cadència del cian

Inauguració

10 de setembre de 2020 a les 19:30h

Dates

Fins al 30 d'octubre de 2020

Espai

Bernardes Photo

Horaris

De dilluns a divendres: De 9 a 13h i de 16 a 22h. Dissabtes: De 10 a 13h.

2020 Montse Campins Exposicions Les Bernardes

En aquestes repeticions regulars d’imatges, el cian ens fa oblidar la freqüència i ens descobreix una obra nova i completa en si mateixa

 

Aquesta exposició parteix d’una sèrie de fotografies de diferents temàtiques sense aparent relació. A través de la multiplicació de la imatge, la seva rotació, distorsió i amb l’ajut de la tècnica de la cianotipia es creen imatges noves que generen una experiència estètica molt particular. El canvi de l’escala, el joc positiu-negatiu i sobretot el cian (color espectral pur) contribueixen a transportar l’espectador a un ritme de percepció diferent. En aquestes repeticions regulars d’imatges, el cian ens fa oblidar la freqüència i ens descobreix una obra nova i completa en si mateixa.

Montse Campins és una fotògrafa nascuda a Barcelona l’any 1955. Es va llicenciar en Belles Arts al Art Center College of Design (California, Estats Units). Viu i treballa a Barcelona on ha participat en nombroses exposicions individuals i col·lectives entre les quals destaquen: “La vitrina del Fotògraf”, Palau Robert, 2003; “Habitaciones”, BAC IV, CCCB 2003; “Les maries de Gracia”, Galeria h2o, 2009; “Viajando con Olga”, Galeria Vàlid, 2010; “El Circo de la Diva Singh”, Artèria, Espai d’Art o el Festival Fine Art Igualada, 2016. En el seu treball ressalta la combinació que fa de la fotografia analògica, la tecnologia digital i les tècniques antigues: concretament la cianotipia i les càmeres pin-hole. Amant de l’experimentació, és molt habitual trobar en la seva obra una amalgama de tècniques i processos que construeixen imatges innovadores i sorprenents.

Comparteix:

Pin on PinterestShare on FacebookTweet about this on Twitter

Bernardes Photo

MONTSE CAMPINSLa cadència del cian


C/ Major, 172
17190 Salt
Tel: 972 23 46 95
bernardes@girones.cat

Horari d'atenció al públic
De dilluns a divendres
De les 9h a les 13h
De les 16 h a les 22h
Dissabtes de 10 a 13h