ASSUMPCIÓ MATEULA NATURA COM A METÀFORA

Inauguració

5 de juliol de 2019

Dates

Fins al 27 de juliol de 2019

Espai

Totes les sales

Horaris

De dilluns a divendres: De 9 a 13h i de 16 a 22h. Dissabtes: De 10 a 13h.

Mateu ocupa tot l’espai expositiu amb obres de vídeo, pintura, escultura i fotocollage, que mostren l’evolució dels darrers anys

La poesia visual i diferents dibuixos acompanyenn la instal·lació "Les meves absències", un conjunt de fotografies sobre el bosc cremat i fotocollages que van lligats a les pèrdues del nostre entorn i també a les pèrdues personals. Les ombres i els reflexos, la metàfora de la llum i l’ombra, la presència i l’absència, el real i l’aparent, el buit i el ple, la vida i la mort… El bell i el sinistre.

La Fundació Atrium Artis, conjuntament amb Les Bernardes comissarien l’exposició de l’artista que engloba diferents disciplines artístiques que tenen en comú la forma de l’artista d’aprendre el paisatge, de mirar-lo, de fer-lo seu i de manifestar-lo a través de diferents formes.

Assumpció Mateu (Girona, 1952) viu actualment a Jafre. És una pintora i artista visual que es dedica bàsicament a reflectir en les seves obres la natura des de diferentes mirades. Últimament ha exposat a l’Espai Volart de la Fundació Vila Casas, al Museu Würth de La Rioja i al centre cultural d’Aiete de Sant Sebastià. Mateu és una artista compromesa amb els seus ideals, que queden plasmats en una obra extensa i d’alta qualitat.


C/ Major, 172
17190 Salt
Tel: 972 23 46 95
bernardes@girones.cat

Horari d'atenció al públic
De dilluns a divendres
De les 9h a les 13h
De les 16 h a les 22h
Dissabtes de 10 a 13h