DANIELA COLAFRANCESCHIMediterrani

Inauguració

8 de març de 2019

Dates

Fins al 27 d'abril

Espai

Sala Sant Jordi-Laboratori

Horaris

De dilluns a divendres: De 9 a 13h i de 16 a 22h. Dissabtes: De 10 a 13h.

L'exposició acull alguns collages que he realitzat amb diversos tipus de paper produïts a l'antic Molí Paperer de Capellades

"Mediterrani" és un pensament, una actitud de projecte, una cultura de lectura i interpretació dels nostres territoris, els nostres espais, les nostres ciutats. És una dimensió de gran neuràlgia i criticisme. És un ensenyament d'una realitat pobre, amb molt pocs recursos disponibles, d'una arquitectura en íntima complicitat i hibridació amb el seu paisatge.

Daniela Colafranceschi és arquitecte, doctora en projectes arquitectònics i catedràtica d'arquitectura del paisatge a la facultat d'arquitectura de la Università Mediterrània de Reggio Calàbria (Itàlia). Va guanyar una beca CNR NATO a Barcelona (1998-99) sobre Arquitectura i Espai Públic i ha estat assessora per a l'Ajuntament de Barcelona. És professora convidada i membre de Màster en diferents universitats internacionals. Ha realitzats jardins a Fara Sabina (Roma), Chaumont-Sud-Loire (França), Canet de Mar (Barcelona) i a Girona, pel qual va obtenir el Premi FAD de l'Opinió (2003). Els seus escrits i projectes s'han publicat en diverses revistes internacionals.


C/ Major, 172
17190 Salt
Tel: 972 23 46 95
bernardes@girones.cat

Horari d'atenció al públic
De dilluns a divendres
De les 9h a les 13h
De les 16 h a les 22h

Dissabte
De les 10h a les 13h
De les 16 h a les 20h