ESTUDI MARTÍ FRANCHVora Urbana

Inauguració

8 de març de 2019

Dates

Fins al 27 d'abril de 2019

Espai

Sala Sant Jordi-Laboratori

Horaris

De dilluns a divendres: De 9 a 13h i de 16 a 22h. Dissabtes: De 10 a 13h.

És litoral el que la costa és a la mediterrània, "la Vora" és a la ciutat, és el paisatge naturbà que s'apropa i s'infiltra a les urbs per rius i muntanyes

EMF paisatge és un  estudi transdisciplinar d’experts en l’esfera del disseny urbà i medi-ambiental que entenem el projecte com una forma de recerca. A EMF explorem maneres híbrides entre els sistemes ecològics i les construccions culturals per informar espais multi-funcionals i resilients. L’objectiu és prefigurar paisatges productius amb la capacitat d’adaptar-se a les transformacions que advenen a diverses escales espacials i temporals. A EMF, la recerca és instrumental, transformativa i adaptativa.

Explorem hibridacions quan  creuant els ingredients consubstancials del lloc, amb nous programes i constructes culturals  tot  produint paisatges multifuncionals. Els nostres projectes destil·len la materialitat i processos ecològics del lloc per inserir-se i federar-se en un context ampliat. Ens centrem en el potencial infraestructural del paisatge tot cercant nínxols operatius per un disseny viu i adaptatiu.


C/ Major, 172
17190 Salt
Tel: 972 23 46 95
bernardes@girones.cat

Horari d'atenció al públic
De dilluns a divendres
De les 9h a les 13h
De les 16 h a les 22h

Dissabte
De les 10h a les 13h
De les 16 h a les 20h