Les Bernardes

Salló Exposició Les Bernardes 2021

#Salló

La visió de Jordi Muñoz Salló #salló (signatura com a pintor) sobre la seva exposició a la Sala La Talaia «conTactes». Pintar m’obliga a fer-me preguntes i a buscar dins meu, què vull pintar i com ho vull pintar. En aquesta recerca me n’adono que el meu focus d’atenció se’n va als detalls d’una imatge, a aquella part concreta de la situació que per a mi representa el conjunt més intensament. Podria ser una mirada, però m’he focalitzat en el gest, en el tacte, en la pell.   

El gest com a reflex d’una emoció. El gest que expressa més que les paraules. Les mans i peus son veritables antenes amb les quals més sovint interactuem amb l’exterior. Al cap i a la fi, son les parts del nostre cos que solen concretar l’acció. A través del gest podem veure la alegria, la por, la calma, la desesperació, el plaer, etc… Aquesta ha sigut la meva inspiració i la que he volgut reflexar en aquesta col·lecció de pintures. 

 

Biografia de Jordi Muñoz #sallo 

 

Després d’anys dedicat a la música, faig un salt al món del cinema. Estudio muntatge cinematogràfic i compagino la feina de muntador amb la feina en equips de producció. Participo en el rodatge de més de 22 pel·lícules nacionals i internacionals. Després de 12 anys d’aprenentatge i especialització, faig un salt al muntatge més professional amb l’edició de varis documentals i també en cinema.

 

La pintura sempre ha format part de la meva vida desde l’adolescència. Durant els anys he anat pintant però molt de tant en tant i sempre d’una manera autodidacta. És des de fa poquets anys que el meu interés per la pintura creix i començo a dedicar-hi molt de temps, a pintar molt, a rebre classes i a estudiar-ne més a fons els seus secrets.

 

COMPARTIR: