Les Bernardes

Horari:

Divendres de 17:30h a 19:00h.

Durada:

Fins al 30 de juny de 2021

Preu:

Preu: 23 euros al mes Matrícula: 46 euros (la matrícula té un import corresponent a dues mensualitats per avançat) Posteriorment es cobraran set domiciliacions mensuals.

L’Àrea de Cultura del Consell Comarcal del Gironès, amb la col·laboració de diferents ajuntaments, integren l’Escola de Teatre del Gironès, un projecte educatiu adreçat a nens i nenes de 7 a 12 anys.

L’objectiu? Portar el teatre fins a casa vostra Per què teatre? Ajuda al desenvolupament personal Què aprendrem? Aprendreu moltes coses: coneixença d’un mateix, desinhibició, seguretat personal, capacitat d’observació, expressivitat, domini del cos i de la veu, responsabilitat… També a improvisar i a treballar en equip. I, sobretot, a imaginar… El que volem és que us ho passeu bé estimant el teatre i jugant a fer-ne.

Edat d’inscripció: de 7 a 12 anys complerts entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2019. El primer dia de classe es farà una reunió informativa amb els pares i mares.Inscripcions: El període de matriculació és obert a tothom de l’1 de juliol al 25 de setembre. De l’1 al 15 de juny tenen prioritat els alumnes matriculats el curs 2019/2020. A partir del 16 de juny ja no hi ha prioritat i l’admissió es farà per ordre de matriculació fins a 15 alumnes. A partir d’aquesta xifra es passarà a formar part de la llista d’espera.

Inscripcions en línia: www.etgirones.cat

Per a qualsevol dubte: 972 21 32 62

Matriculació: ja es pot realitzar a www.etgirones.cat

COMPARTIR: