Les Bernardes

Transmèdia

Inauguració

3 de juny de 2022 a les 20:00h

Dates

Fins el 12 d'agost de 2022

Espai

Sala Central · Berta Casas · Sala 29 m2

Horaris

De dilluns a divendres: De 9h a 21h.
Dissabtes: De 10h a 13h i de 16h a 20h.

Compartir:

Fotògraf i realitzador de documentals especialitzat en natura i medi ambient. Llicenciat en Ciències de la Informació (UAB), diplomat en fotografia (London College of Printing, UK) i Premi Godó de Fotoperiodisme (2009).

Les seves fotografies es publiquen a National Geographic, La Vanguardia, El País, Newsweek i Sunday Times. Ha exposat a Espanya, Portugal, Itàlia, Anglaterra, Corea i els Estats Units. Destaca l’exposició L’Àrtic es trenca, que mostra la vida a l’Àrtic i els efectes del canvi climàtic. Compta amb més d’una dotzena de llibres, entre els quals hi ha: La llamada del puma, Durmiendo con lobos, Islandia bajo cero, El águila imperial ibérica, El oso cantábrico, Looking for fochas i Aether.

Ha dirigit el llargmetratge documental El viatge d’Unai (2016), que va ser candidat oficial als premis Gaudí i Goya. Actualment, treballa en Panteras, una pel·lícula que s’ha d’estrenar la tardor de 2021 i narra la recerca durant més de quatre anys dels grans felins que viuen als santuaris naturals amb major biodiversitat del planeta. Andoni Canela també ha publicat un llibre sobre aquest projecte: Panteras (2019).