Les Bernardes

Inauguració

Dissabte, 8 de juliol de 2023 a les 11:30h

Dates

Fins el 28 de juliol de 2023

Espai

Sala La Talaia

Horaris

De dilluns a divendres: De 9h a 21h.
Dissabtes: De 10h a 13h i de 16h a 20h.

Compartir:

Fill d’Anglès i fill adoptiu de Salt des del 1988 quan em vaig casar amb una saltenca. Molt apassionat de la natura, l’esport i de l’Art Hiperactiu, em considero una persona molt i molt perfeccionista.

Quan va néixer la meva filla, em vaig buscar com a hobby el món del bonsais arribant a tenir, fins i tot, una escola amb el que és el meu gran amic Josep Maria Galí, que és el que de veritat em va ensenyar tot el que sé d’aquest món.

Una vegada, tot passejant per Pals, vaig entrar a veure una exposició de quadres d’en Josep Maria Solà i recordo que vaig quedar tan impressionat i tan fascinat que no podia creure que una persona pogués arribar a crear amb un pinzell el que els meus ulls veien (tot i que en aquells moments ni m’agradava ni m’interessava la pintura). Aquella mostra fou la que em va fer pensar que a mi també m’agradaria fer-ho… I, mica en mica, vaig començar a fer dibuixos. Com tothom quan comença els anava llençant a les escombraries, però cada vegada anava millorant fins arribar a dia d’avui.