Les Bernardes

LA NATURA COM A METÀFORA

Inauguració

5 de juliol de 2019

Dates

Fins al 27 de juliol de 2019

Espai

29m2

Horaris

De dilluns a divendres: De 9h a 21h.
Dissabtes: De 10h a 13h i de 16h a 20h.

Compartir:

Mateu ocupa tot l’espai expositiu amb obres de vídeo, pintura, escultura i fotocollage, que mostren l’evolució dels darrers anys

La poesia visual i diferents dibuixos acompanyenn la instal·lació «Les meves absències», un conjunt de fotografies sobre el bosc cremat i fotocollages que van lligats a les pèrdues del nostre entorn i també a les pèrdues personals. Les ombres i els reflexos, la metàfora de la llum i l’ombra, la presència i l’absència, el real i l’aparent, el buit i el ple, la vida i la mort… El bell i el sinistre.

La Fundació Atrium Artis, conjuntament amb Les Bernardes comissarien l’exposició de l’artista que engloba diferents disciplines artístiques que tenen en comú la forma de l’artista d’aprendre el paisatge, de mirar-lo, de fer-lo seu i de manifestar-lo a través de diferents formes.

Assumpció Mateu (Girona, 1952) viu actualment a Jafre. És una pintora i artista visual que es dedica bàsicament a reflectir en les seves obres la natura des de diferentes mirades. Últimament ha exposat a l’Espai Volart de la Fundació Vila Casas, al Museu Würth de La Rioja i al centre cultural d’Aiete de Sant Sebastià. Mateu és una artista compromesa amb els seus ideals, que queden plasmats en una obra extensa i d’alta qualitat.