Les Bernardes

El culte de les ànimes

Dates

Fins el 27 de juliol de 2024

Espai

Sala l'Església

Horaris

De dilluns a divendres: De 9h a 21h.
Dissabtes: De 10h a 13h i de 16h a 20h.

Obra

Africans a Salt

El reportatge fotogràfic que proposo mostrarà la forma de viure d’africans de diferents països, a ser possible una representació de cada país d’Àfrica. Mostrant com viuen, treballen i es relacionen a la vila de Salt el 2023/24. El reportatge fotogràfic serà íntegrament en blanc i negre i fet en càmera digital. La intenció serà extreure’n una sèrie de retrats i fotografies que mostrin situacions quotidianes de diverses persones d’origen africà, per formar part d’una exposició col·lectiva a la casa de Cultura Les Bernardes de Salt.

Eddy Kelele (1971, Barcelona)

Saltenc d’adopció des de 1984. Comença la seva carrera com a fotoperiodista la 1993 al diari Nou Diari edició Girona. Ha col·laborat a mitjans com ara; Diari de Girona, L’Avui, El Periódico, La Vanguardia, El Mundo, Revista Interviu, Sport, Mundo Deportivo, Marca i As. Ha publicat a agències de premsa com: Reuters, AFP i EFE Ha estat fotògraf oficial a les institucions: Fundació Princesa de Girona, Bisbat de Girona, Fira de Girona i Girona FC. L’any 1999 crea l’agència de fotoperiodistes Click Art Foto que va estar en actiu fins l’any 2012 fent tot tipus de treballs fotogràfics.

L’any 2010 fa un seguiment de màxima proximitat del president Artur Mas, per il·lustrar el llibre, “Artur Mas, Retrat de l’home i el President”, publicat per RBA, on Mostra com va guanyar la presidència durant aquelles eleccions. Ha estat guardonat en els Premis ÑH i els European Newspaper Awards, per l’especial Artur Mas. “L’esprint final del president”, publicat al Periódico de Catalunya el 27 de desembre de 2010. Guardonat amb el premi Carles  Rahola de fotoperiodisme 2012. Ha il·lustrat el llibre “Peralada, Escenari del Les Emocions”, publicat per Lumberg, Mostra les interioritats del Festival de Peralada. Va ser presentat al Palau Robert de Barcelona, amb una exposició de les fotografies. També El llibre “GIRONA FC, CAMÍ CAP A PRIMERA”. Publicat per Editorial Base. Mostra en fotografies els 11 anys del Club a segona divisió fins arribar a la primera divisió de la lliga espanyola.

Actualment , fotògraf oficial de Diputació de Girona exerceix la docència com a professor de Fotografia amb la Venia Docendi de la UdG a l’Escola Universitària ERAM. Col·labora com a fotògraf amb El Mundo, Diario AS i Liga de Futbol Professional. L’any 2018 crea 360Totalweb que entre altres serveis e dedica a escanejar espais en Realitat Virtual.

Compartir: