Les Bernardes

«conTactes»

Inauguració

15 de maig de 2021 a les 11:30h

Dates

Fins al 30 de juliol de 2021

Espai

Sala La Talaia

Horaris

De dilluns a divendres: De 9h a 21h.
Dissabtes: De 10h a 13h i de 16h a 20h.

Compartir:

Pintar m’obliga a fer-me preguntes i a buscar dins meu, què vull pintar i com ho vull pintar. En aquesta recerca me n’adono que el meu focus d’atenció se’n va als detalls d’una imatge, a aquella part concreta de la situació que per a mi representa el conjunt més intensament. Podria ser una mirada, però m’he focalitzat en el gest, en el tacte, en la pell. 

El gest com a reflex d’una emoció. El gest que expressa més que les paraules. Les mans i peus son veritables antenes amb les quals més sovint interactuem amb l’exterior. Al cap i a la fi, son les parts del nostre cos que solen concretar l’acció. A través del gest podem veure la alegria, la por, la calma, la desesperació, el plaer, etc… Aquesta ha sigut la meva inspiració i la que he volgut reflexar en aquesta col·lecció de pintures. 

 

Biografia breu: 

 

Després d’anys dedicat a la música, faig un salt al món del cinema. Estudio muntatge cinematogràfic i compagino la feina de muntador amb la feina en equips de producció. Participo en el rodatge de més de 22 pel·lícules nacionals i internacionals. Després de 12 anys d’aprenentatge i especialització, faig un salt al muntatge més professional amb l’edició de varis documentals i també en cinema.

La pintura sempre ha format part de la meva vida desde l’adolescència. Durant els anys he anat pintant però molt de tant en tant i sempre d’una manera autodidacta. És des de fa poquets anys que el meu interés per la pintura creix i començo a dedicar-hi molt de temps, a pintar molt, a rebre classes i a estudiar-ne més a fons els seus secrets.

 

Jordi Muñoz Salló

#Salló (signatura com a pintor)