Les Bernardes

Curious Chang

Inauguració

19 de maig de 2022 a les 9:30h

Dates

Fins el 31 de maig de 2022

Espai

Sala 29 m2

Horaris

De dilluns a divendres: De 9h a 21h.
Dissabtes: De 10h a 13h i de 16h a 20h.

Compartir:

Lia Vilahur Chiaraviglio (Santa coloma de Farners, 1978) és dissenyadora gràfica i professora, actualment treballa a International a ERAM, Universitat de Girona. És la directora executiva de Ceida, una associació de disseny Xina-Europa. Vicepresident honorari de la junta de la KSBDA, Korea Contents Association 부위원장. I membre d’Asedas, associació d’art digital del sud-est asiàtic. Durant la seva carrera professional interdisciplinària, ha treballat com a arquitecta d’interiors, dissenyadora industrial i gràfica.

Va cofundar i dirigir juntament amb Eric Olivares l’estudi de disseny Inlightdesign SCP. Participa en congressos internacionals i imparteix tallers per a diferents facultats de disseny d’Amèrica Llatina, Àsia i Europa. Del 2004 al 2014 va treballar com a professora a l’IED (Institut Europeu de Barcelona) tant a nivell de grau com de màster. En l’àmbit acadèmic, va treballar com a coordinadora externa, a l’IED, assessora acadèmica d’ERAM, i com a Responsable de Programa del Grau de Comunicació Gràfica de Northampton a Espanya. Va treballar a Materio FAD i Barcelona, ​​en la recerca i divulgació de la innovació de materials.

És coautora del llibre «Dibuix per a dissenyadors gràfics». La seva formació és a Història de l’Art (UAB, Barcelona) amb un estudiant d’intercanvi d’un any (Universitat de Bolonya). Llicenciat en Disseny d’Interiors per l’IED Milà, amb un intercanvi cumulus a Lahti Polytechnic Finlàndia. I els “Energies renovables, estudis de sostenibilitat” del MasterD.