Les Bernardes

Del dibuix a l’abstracte

Inauguració

Divendres 2 de febrer de 2024 a les 20h

Dates

Fins el 27 d'abril de 2024

Espai

Sala La Talaia

Horaris

De dilluns a divendres: De 9h a 21h.
Dissabtes: De 10h a 13h i de 16h a 20h.

Obra

«M’encanta dibuixar amb llapis; també amb llapis de colors i llapis pastel. Prenc les idees de fotografies que m’agraden i els hi dono el meu estil. Però arriba un moment en què tens ganes de provar coses noves, evolucionar, arriscar-te… I és quan decideixo experimentar amb tècniques diferents. Potser per això, també faig el meu propi gesso per jugar amb les textures i, a partir d’aquí, aplicar tots els colors que vulgui o l’obra em demani».

L’abstracta et dona moltes possibilitats. Cada persona que mira un abstracta veu coses diferents, per això una obra pot tenir milers de significats o emocions diferents. Al cap i a la fi, tot depèn dels ulls que la miren.

Núria Gibrat Pla (Girona, 1963)

Va néixer a Girona però els cinc anys va anar a viure a Salt. Sempre ha treballat l’empresa familiar iniciada pel seu progenitor.

Als set anys l’hi van regalar un cavallet i una caixa de pintures i aquí va començar la seva afició. A l’adolescència va anar a classes amb la pintora saltenca Marta Font, i mes tard va ser alumna d’en Paco Morgado.

El dibuix i la pintura ha estat part de la seva vida intermitentment com a hobby, ja que se ha dedicat a treballar i criar als seus fills.

Ara que esta en una etapa més madura es quan s’hi pot dedicar més temps i per això a començat amb l’abstracta de forma autodidacta.

Compartir: